NEI staat voor Neuro Emotionele Integratie, en is ontwikkeld door dr. Roy Martina vanuit verschillende methodes en geneeswijzen, zoals kinesiologie, NLP, EFT en acupressuur. NEI richt zich op de oorzaak en motivatie van fysieke en mentale klachten, belemmerende overtuigingen en het loslaten daarvan. Er wordt gewerkt vanuit de 5-elementenleer uit de Chinese Geneeskunde, en is geschikt voor jong en oud. Of het nou gaat om belemmerend gedrag, vermoeidheid, vaccinatieschade, angst, pijn, depressie, ADHD, dyslexie, of het niet lekker in je vel zitten, met NEI kun je zowel mentale als fysieke klachten aanpakken. Vanwege het holistische karakter van NEI, lichaam en geest worden als één geheel gezien, is er veel aandacht voor voeding, allergieën en vormen van intolerantie.

Geschikt voor alle leeftijdenBinnen NEI wordt alles als energie gezien, dus ook onze gedachten, emoties en ons lichaam. Indien een emotie of gebeurtenis niet goed wordt verwerkt, kan zich dat in ons systeem vastzetten als een blokkade. De linker- en rechterhersenhelft, die staan voor ons denken en ons gevoel, werken dan niet meer goed samen.

Blokkades kunnen tot lichamelijke en geestelijke klachten leiden. Vooral hoogsensitieve mensen zijn hier gevoelig voor.

biotensor  

Biotensor

Door met NEI zo'n blokkade op een eenvoudige manier op te sporen kan zo’n emotie worden geneutraliseerd en de klacht afnemen of zelfs helemaal verdwijnen. Wat onbewust was wordt bewust gemaakt, en kan men vervolgens verwerken, zonder dat eventuele trauma's weer moeten worden herbeleefd.

Tijdens de NEI-sessies maak ik voor het testen gebruik van een Biotensor. Deze reageert op de frequentie van ons energetisch veld, onze aura. NEI geeft je inzicht in je klachten en hiermee kun je als persoon zijn en doen zoals oorspronkelijk de bedoeling was: gelukkig en vrij van belemmeringen!