Algemene voorwaarden Lotuspraktijk.com

 

Disclaimer

De informatie op deze website is uitsluitend informatief bedoeld, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Ondanks de grootste zorgvuldigheid bij het samenstellen en onderhoud van deze website, kan het voorkomen dat er onvolkomenheden in staan. Wij van de Lotuspraktijk.com kunnen niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie, en behouden ons het recht voor om de in deze website aangeboden informatie te allen tijde te wijzigen zonder hiervan nadere aankondiging te doen.

De geboden informatie op deze website, een behandeling of een consult kunnen een mooie aanvulling zijn op een reguliere behandeling, maar zijn echter geen vervanging voor een consult of behandeling bij arts of specialist, en mogen u er niet van weerhouden om uw eigen huisarts of specialist te raadplegen. U behoudt in deze dan ook altijd uw eigen verantwoordelijkheid. Bij opmerkingen, klachten, of bij het constateren van content dat inbreuk maakt op wettelijke bepalingen, of dat inbreuk maakt op rechten van derden, vraag ik u deze te melden bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Privacyverklaring

Door het aangaan van een behandelingsovereenkomst met behandelaar Harmke Bijker wordt toestemming verleend voor opslag en gebruik binnen de Lotuspraktijk van de verkregen persoonsgegevens. Deze gegevens blijven, zoals in de wet op de behandelovereenkomst wordt vereist, voor 15 jaar bewaard, en zullen uitsluitend worden gebruikt voor gebruik binnen de praktijk om u van dienst te kunnen zijn tijdens een consult, en worden niet gedeeld met derden. Als cliënt heeft u te allen tijde het recht om uw cliëntendossier in te zien, te wijzigen, te wissen en om alle geregistreerde gegevens te ontvangen.

Behandelaar respecteert de privacy van iedere cliënt, en draagt er zorg voor dat de persoonsgegevens vertrouwelijk en met de grootste zorgvuldigheid worden behandeld.

Behandelaar acht zich echter niet aansprakelijk voor onrechtmatig verkregen toegang tot computers of bestanden, via virussen of andere onrechtmatige programma’s, bestanden of middelen, of enig ander gevolg van het aan ons ter beschikking stellen van gegevens. Deze privacyverklaring kan van tijd tot tijd wijzigen indien nieuwe ontwikkelingen daartoe aanleiding geven. Daarom wordt u aangeraden deze dan ook geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.